Welkom bij onze verloskundigenpraktijk

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Ben je zwanger en woonachtig in de gemeente Koggenland, Opmeer of in Wognum dan ben je van harte welkom in onze praktijk. Wij begeleiden jullie graag tijdens deze bijzondere periode. Ben je woonachtig in een van de aangrenzende gebieden dan kun je ons ook bellen of mailen en met ons overleggen of wij de verloskundige zorg kunnen verzorgen.

Aanmelden

Bereikbaarheid

Spreekuur en locaties

Spiralen plaatsen

Wie zijn wij

Geboortehart

Privacy statement

Informatieavonden

Visie

Zwanger zijn, bevallen en een pasgeboren baby hebben is een bijzondere periode in je leven. Wij vinden het een voorrecht om jou en je partner hierin te mogen begeleiden. Als praktijk staan wij voor liefdevolle en professionele zorg met alle aandacht voor jullie wensen.

Onze spreekuren zijn op vier locaties en dagen zodat er altijd wel een geschikt moment en plek voor de zwangerschapscontroles te vinden is. In spierdijk hebben maken wij onze echo’s.

De bevallingen begeleiden wij zowel thuis als in het Dijklanderziekenhuis, net waar jullie voorkeur naar uitgaat of wat de beste plek is voor jou of de baby. Tijdens de bevalling vinden wij het belangrijk dat jullie je gehoord en ten volle ondersteund voelen. Jullie wensen staan bij ons centraal.

Wij zijn onderdeel van Geboortehart en werken nauw samen met onze collega’s in de regio en met de gynaecologen en verloskundigen van het Dijklanderziekenhuis. Ook met jullie huisarts hebben wij indien nodig overleg. Als je als zwangere een medische indicatie hebt dan kunnen wij je veelal binnen onze praktijk blijven begeleiden samen met de gynaecoloog.

Het team van De Koggemeer

null

Suzanne Koster, Astrid Visser en Eva Langedijk

Onze spreekuurlocaties

Spierdijk

Spierdijkerweg 119A
1641LW Spierdijk

Opmeer

Klaproos 2
1716VS Opmeer

Wognum

Kerkstraat 36B
1687AR Wognum

De Goorn

Dwingel 3
1648JM De Goorn

Handige links

Verloskundigenpraktijk De Koggemeer

Spierdijkerweg 119 A
1641 LW Spierdijk
Telefonisch spreekuur 06-537 05 797
Dienst telefoon 06-2357 22 00
Fax 0229-563 123
E-mail info@dekoggemeer.nl
Website www.dekoggemeer.nl